Ieder jaar heeft Scouting Don Bosco uit Alkmaar een paasactie. Tijdens deze paasactie gaan onze leden langs de deuren uit de buurt om paaseitjes te verkopen. De paaseitjes worden dan door de oudere groepen van onze scouting een paar avonden van te voren ingepakt en de week voor pasen komen onze leden de eitjes brengen.

Tijdens het inpak weekend staan we ook met een deel van de verniging met standjes in Alkmaar. In 2016 stonden met een standje bij de Albert Heijn XL aan de wendelaarstraat en bij de Jumbo op de Paardenmarkt. Deze twee winkel hebben ons dat jaar ook geholpen door een deel van de paaseitjes te sponseren

Met de opbrengsten van de paasactie hebben wij in 2016 geld opgehaald om een deel van het dak van ons clubgebouw te kunnen gaan vervangen. Zonder de bijdrages van de paasactie had dit niet kunnen gebeuren!

Kwaliteit

We doen er natuurlijk onze uiterste best voor om ervoor te zorgen dat alle mensen die van te voren van een van onze leden een zakje paaseitjes hebben gekocht, deze ook op tijd in huis hebben. Het kan helaas wel eens voorkomen dat het bezorgen te laat of verkeerd plaatsvind. Alle leiding van Don Bosco uit Alkmaar zijn vrijwilligers en we begeleiden de kinderen zo goed mogelijk. Als u desondanks onze aandacht toch niet helemaal tevreden bent, neemt u dan gerust contact met ons op.

Laat hieronder uw naam en email adres achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Don Bosco Alkmaar paasactie
Don Bosco Alkmaar paasactie

Sponsoren

Een groot deel van onze paasactie wordt ieder jaar weer mogelijk gemaakt door sponsoren. Kunt u ons helpen met het sponsoren van paas eieren of andere dingen? Neem dan gerust contact op!